יוגה סטודיו
  צוות המורים   אודות ראשי  אתה כאן:

יובל פינגרמן

יובל פינגרמן
יובל פינגרמןיובל פינגרמן

מורה ליוגה ביוגה סטודיו. בוגר הקורס להכשרת מורים בהדרכתה של ענת צחור.
יובל החל לתרגל יוגה בשיטת איינגר בשנת 2001 לאחר פציעת ברך, דרך תהליך ההחלמה והשיקום ראה את הכוח הטמון ביוגה, והיום היוגה הינה חלק בלתי נפרד מחייו. אל יוגה סטודיו הצטרף בשנת 2004.
יובל הינו מורה ומטפל, יוצר בתנועה, רקדן ושחקן. לאחר שנתיים רצופות בהן טייל במזרח הצטרף בשנת 1993 ל"ליאת דרור ניר בן גל, הלהקה" ובמשך 6 שנים יצר ורקד במחיצתם. מאז הינו יוצר עצמאי בתנועה, משחק, עובד עם בובות ופרפורמנס ארט. בשנים בהן רקד בלהקה נמשך אל ההוראה והתחיל ללמד קבוצות, תנועה ואימפרוביזציה כמו כן החל ללמוד את שיטת גרינברג.
מזה 11 שנים הינו מלמד תנועה ואימפרוביזציה ומלווה תהליכים אישיים במגע ושיחה. יובל רואה ביוגה כלי להתבוננות והעמקה המאפשר חיבור של החלקים השונים המרכיבים את האדם, כמו גם חיבור האדם לזולתו ולסובב אותו.
דבר נוסף שנולד במסגרת היוגה דבר אשר יובל מוקיר יותר מכל זו אשתו מאיה ואת בנם יפתח.

 
2009 © יוגה סטודיו | יוסף הנשיא 5, ת"א | 03.6202220 | info@yoga-studio.co.il | עיצוב והקמה: Webbit Interactive